Gastouderopvang de Nachtegaaltjes

Ondertitel

Referenties van vraagouders

Referenties van vraagouders


************


Mijn dochtertje van anderhalf is ongeveer half jaar op opvang geweest bij Sandra. Als ik ons ervaring moet schetsen, kan ik vertellen dat het bij Sandra gezellig, huiselijk en de service net even verder ging dan wat wij als ouders verwacht hadden. Pluspunten: Als ouders werden wij continu op de hoogte gebracht m.b.t. de ontwikkeling van ons dochtertje. Ze organiseerde veel activiteiten en hier kregen wij veel foto’s van. Minpunt: Sandra werkt met vaste dagen.


Ouders van een meisje

Maart 2020


Sandra is de gastouder van onze zoon van 1,5 jaar. Wij zijn heel tevreden over haar. We merken aan onze zoon dat hij het naar zijn zin heeft. Hij loopt blij naar binnen en heeft geen oog meer voor ons. Thuis heeft hij het ook regelmatig over haar. Sandra bied ontwikkelingsgerichte activiteiten aan die passen bij het thema waar ze op dat moment mee bezig is. De thema's sluiten aan op bijvoorbeeld de jaargetijden en feestdagen. Dat was voor ons een van de redenen om voor Sandra te kiezen. Wij vinden het belangrijk dat onze zoon leert samenspelen, maar ook met andere activiteiten bezig is. Sandra weet hier een goede balans in aan te brengen! Sandra werkt met maximaal 4 kinderen per dag, waardoor ze de kinderen ook alle aandacht kan geven die ze nodig hebben, dat vinden wij erg prettig. Wij raden het zeker aan om je kinderen bij haar te brengen!


Ouders van een jongetje

Februari 2020


************


onze dochter heeft het er reuze naar haar zin, er word veel geknutseld en geplakt ! super


Ouders van een meisje

Jul 2019


************


Hele goede gastouder een echte aanrader!


Ouders van een meisje

Feb 2018


************


Mijn dochters zijn hier voor de vakantie opvang geweest ze hebben het super naar hun zin gehad ik kan deze opvang echt aanbevelen!


Ouders van 2 meisjes


Okt 2016


************


De nachtegaaltjes is een gezellige kleinschalige opvang. Sandra is een zorgzame en betrokken gastouder die veel activiteiten onderneemt met de kinderen. Vaak creatief en educatief bezig en altijd met een thema wat past bij de tijd van het jaar. Tussendoor regelmatig een berichtje met een leuke foto van waar ze mee bezig zijn.
Onze dochter komt altijd met veel plezier en wordt ook altijd met veel enthousiasme ontvangen.


Ouders van een meisje

aug 2016


************
Gastouderopvang de Nachtegaaltjes